Costa Rica
Jednodruhová káva
Umyté Arabica boby, pěstované až 1800 metrů n.m. Jedna z nejlepších káv na světě. Příjemná kyselost, velmi jemné květinové aroma, které vytváří tuto kávu výmečnou. Jemná chuť a plnost, perfektní překapávaná káva a espresso.
Jemná a mírně kyselá kořenitost, velmi jemné květinové aroma
Temperamentní kávu pro náročné znalce
Káva Costa Rica má neuvěřitelně intenzivní a pikantní tělo. Jeho kyselina pestrá s příchutí limetky, mandarinky a zeleného jablka, je nesrovnatelná. Ne nadarmo je nazýván mezi milovníky kávy Ryzlink rýnský.
Pěstování
Tanto Arabica, je certifikovaná v Highland kvalitě (SHB), roste na velmi živinami bohaté na vulkanické půdě. Průměrná teplota je asi 18 ° C s vlhkostí 75%.
Klima Costa Rica má dvě období: v jedné polovině kávy je zavlažována pomocí mírného deště, který dává kávových třešní dostatek času na růst a rozvíjet se. Ve druhé polovině roku kdy se snižují srážky, a nastává sucho, se začíná se s sklizní.
Tyto ideální podmínky pěstování,dodávají kávě její sílu, a intenzitu chuti.
Jemná a mírně kyselá kořenitost, velmi jemné květinové aroma
Temperamentní kávu pro náročné znalce
Káva Costa Rica má neuvěřitelně intenzivní a pikantní tělo. Jeho kyselina pestrá s příchutí limetky, mandarinky a zeleného jablka, je nesrovnatelná. Ne nadarmo je nazýván mezi milovníky kávy Ryzlink rýnský.
Pěstování
Tanto Arabica, je certifikovaná v Highland kvalitě (SHB), roste na velmi živinami bohaté na vulkanické půdě. Průměrná teplota je asi 18 ° C s vlhkostí 75%.
Klima Costa Rica má dvě období: v jedné polovině kávy je zavlažována pomocí mírného deště, který dává kávových třešní dostatek času na růst a rozvíjet se. Ve druhé polovině roku kdy se snižují srážky, a nastává sucho, se začíná se s sklizní.
Tyto ideální podmínky pěstování,dodávají kávě její sílu, a intenzitu chuti.
Okamžitá dostupnost
219,00 Kč(vč. DPH)
Koupit
1 Posouzení